Så er vi igang med forberedelserne til RAAM 2019.

Vi har sidste efterår scannet løbskalenderen for motionscykelløb i 2018, forår og sommer, og ud fra denne har vi lagt en forsigtig plan og deltagelse i en del løb.  Ligeledes har vi også fundet plads til en tidlig træningsweekend, og på pludselig indskydelse fik vi sendt ansøgning afsted om lån at Værløse flyveplads. Det lykkedes og nu er weekenden 21-23 april helliget formålet. 

Vi har også planer om at selv arrangere et Tour d´Vest hvor planen er at vi besøger vores nye kolleger i EKJ-regi i de 3 danske byer Odense, Viborg og Aalborg. Den foreløbige plan er at starte f.eks.fredag eftermiddag og cykle til Odense og mødes med vores kolleger fra Odense-kontoret der. Næste dag kører vi Odense-Viborg og mødes med Viborg-afdelingen af EKJ og sidste dag cykler vi videre fra Viborg til Aalborg og mødes med vores kolleger der. Dette setup er en del af vores løfte til EKJ-fonden for at bringe større sammenhold i blandt de nye afdelinger af EKJ, som EKJ nys har erhvervet fra Balslev Vest.  

Ligeledes har vi de "sædvanlige" cykelløb som vi efterhånden har prøvet en del år. Det største arrangement er nok Sjælsø rundt hvor hele firmaet med familier bliver inviteret til en hyggelig cykeldag i det grønne. Her er der som bekendt flere distancer at deltage i og os som skal køre RAAM er naturligvis på den lange 133 km.

Så er der et tidligt forårsløb i Næstved som kan give en tidlig indikation på hvordan formen ligger. 

BornFondo er også et dejligt løb vi har deltaget i et par gange, og enkeltstarten om lørdagen med start i Vang havn og slut på toppen af Hammer knuden er en særlig prøvelse som er en god udfordring. Dagen efter kører vi de 5 runder i og omkring Gudhjem hvor opkørslen på Brøddegade i stejlhed minder om Kiddesvej. 

Grejsdalløbet deltog vi en del i sidste år som opladning til La Marmotte, i 2017 kørte vi de 185 men mon ikke vi skal fejre fremdriften i projekt RAAM 2019 med at prøve den helt lange rute på 220 km.  Nu må vi se. 

Foreløbig har vi gang i vores holdkonkurrence i EKJ hvor vi registrerer al træningsaktivitet og der ud fra konkurrerer mod hinanden på kammaratlig basis. 

Den daglig træning er for mit vedkommende foreløbig kun de sædvanlige 15 km ind til Østerbro og de samme 15 retur til Brøndby Strand. Lige nu er den største udfordring temperaturen. Når det er under frysepunktet og der er hård modvind stiller det særlige krav til både påklædning og åndedræt.   

Derudover har vi haft nogle seancer inde i EKJ´s træningrum i løbet af de første måneder hvor vi er en gruppe der mødes og f.eks. cykler op af Alpe d´huez på træningscyklerne derinde. 

Nu er vores flyer om RAAM 2019 også klar samt vores prisliste til sponsorerne så vi er klar til at gå på jagt efter firmaer og fonde som vil støtte op om projektet. Ligeledes er der åben for tilmelding til EKJ Denmark & Venner som er vores støttemedlemsforeningen hvor hvert medlem indmelder sig, og indmeldingsgebyret går til projektet.  Så vi er allerede godt i gang med dette også. 

Nå ... nu skinner solen og vi må ud i det goe vejr :-) 

Thomas T.