Lars  Bundgaard 

Lars er ingeniør og leder i EKJ’s konstruktionsafdeling, hvor han har været ansat siden 1988. Lars, der er midt i 50’erne, er oprindelig fra Himmerland, men bor nu på en tidligere frugtplantage nær Ledøje med sin søde kone Filippa. Sammen har de 3 (næsten) voksne drenge. Udover at klippe græsplæne cykler Lars en del.

”Jeg har store forventninger til naturoplevelsen i de meget skiftende landskaber, vi skal passere. Jeg glæder mig til at presse mig selv og dele en stor oplevelse med min kone og kolleger”

Thomas Enevoldsen

Thomas er Finans mand og har været det siden han for 25 år siden tog turen fra det jyske til Hovedstaden?

Thomas har gennem de sidste 10 år arbejdet for Getinge, som er en svensk healthcare koncern. Arbejdet har taget Thomas rundt i verden med CFO stilliinger i Frankrig , Tyskland , USA og de sidste 2,5 år i Sverige. Af uddannelse har Thomas en MBA  in Strategy,  HD i regnskab og Organisation og  Ledelse.

Thomas er sportsfreak indenfor både hold og individuelle sportsgrene. De sidste år har det dog været golf, triathlon og løb der har haft taget i Thomas.  Han har bla. gennemført Copenhagen Ironman og Marathon.

”Jeg glæder mig helt vildt til denne udfordringJ Det er ikke kun den fantatsiske tur over “Guds eget land” det er ligeså meget træningen og komme i form med disse 4 seje gutter og et stærkt team”

DET BLIVER SÅ FEDT ? “ Mit motto er  “At besejre en udfordring er at leve ?”

Thomas Thorsen

Thomas er en af ”the racers” og er til daglig ingeniør i EKJ.  Han startede med at cykle ’rigtigt’ i en relativ sen alder, men det til trods har han udviklet en sej steam-engine som han gerne bruger til at komme over selv de stejleste passager. Thomas er med sine 59 år holdets grand old man,  men det siges at han er ung af sind.

I løbet af de seneste år har cykelløb udviklet sig til at være Thomas´s store interesse og deltagelse i La Marmotte i 2017 var en øjenåbner for de lange krævende løb. Udover cykling dyrker Thomas windsurfing og musik som udøves med hans rock-band FREAKS. En god skitur er Thomas også altid frisk på.

Thomas bor sammen med sin kæreste Susann som også er med på holdet som chef-kok og sårplejer.

”Det bliver en fuldstændig FANTASTISK tur med fuld fart ud over prærien, Rocky Mountains og Appalacherne. De lange lige stræk på de åbne vidder bliver en vildt inspirerende udfordring, og jeg glæder mig helt enormt.  Som kort- og statistik-freak har jeg ”kørt” mange af strækkene af RAAM på Google-maps street-view og det bliver SÅ fedt at gøre det i virkeligheden”

Thomas Warrer

Thomas er teknikum- og civilingeniør, og har været det i over 20 år - næsten alle hos EKJ ?

Thomas er desuden uddannet kaptajn af reserven i flyvevåbnet. Det var her der blev sprunget faldskærm og spurtet om kap med alle de værnepligtige - med Thomas som vinder. Sport kom sidenhen til at fylde en del i Thomas´ liv, og det blev til et danmarksmesterskab i Amerikansk fodbold inden en knæskade satte en stopper for denne sportsgren. Shoulderpads blev skiftet ud med snorkel og harpun indtil Århusbugten blev udskiftet med Bagsværd, Bagsværd sø og vintertræning i ro-maskine. Og det var den helt rigtige træningsmaskine for Thomas! Han har sidenhen sat 5 forskellige verdensrekorder - alle med et hold eller med en makker. Og La Marmotte blev klaret i Guld-tid på city-bike og  iført løbesko!

"Jeg har gennem roning fundet stor glæde i at udøve sport. Med den rette holdånd kan 2 præstere som 3 - grænser flyttes og rekorder erobrers.

 Jeg glæder mig utroligt meget til at skulle top-præstere i en uge samme med et stort hold, hvor det bliver alle crew-members, der får den største og mest krævende rolle. Crew skal være fokuserede, tænke fremad og håndtere pludselige problemer hurtigt og effektivt. Vi ryttere skal bare træde i pedalerne. Så crew fortjener virkelig, at vi træder hårdt! 

1½ års intensiv træning er derfor skudt i gang - FANTASTISK!!!"