Her vil kokken fortælle om den mad der planlægge at lave.

Maden bliver produceret undervejs i et mobilehome køkken, så det bliver rammerne i del mobile køkken, der vil styre hvilken mad der vil blive serveret for rytterne og for crew'et.

 Susann: Jeg har sendt mail ud til jer alle, omkring madvander osv når jeg har fået svar fra alle, kan jeg begynde at planlægge yderligere. 

Derud over er jeg begyndt på en huskeseddel til udstyr som jeg tænker vi har brug for. 

 

 

Overslagsberegning på vandforbrug til at drikke.  KUN VAND 

 

Racers.  6 liter/døgn      plus det løse   ialt   30 liter/døgn

Crew  3 liter/døgn plus det løse       ialt 30 liter/døgn

Samlet 60 liter/døgn  svarende til  120 stk halvliters flasker.   Kan formentlig indkøbes før start og opbevares i RV´s bruseniche.  Overvej at købe til halvdelen af turen og planlægge 1 stort pitstop hvor der købes stort ind.

 TWA: Jeg tror at en stor del af ovenstående vil være sodavand.

Susann: Ja der kommer sodavand oveni.. :-)

 

Forslag til standart forplejning, skriv endelig på hvis der er noget i har forslag.

Raam huskeseddel til standard madbeholding.                               

 

Syltetøj

Nutella

Div oste

Skinke

Fiske pålæg

Æg

Smør

Krydderurter

Mayo

Tun

Pasta

Kød mv til kødsovs

Div slags brød

Chokolade

Div nødder

Chips

Frugt

Yoghurt

Mysli

Cacaomælk

Mælk

Havregryn

Grønsager

Bacon

 

 

Udstyr.

Madkasser til både rytter og følgebiler

Knive

dåseåbner

Blender/hakker

Engangs tallerkner og krus sugerør

Servietter/køkkenruller

Wc papir

Wc væske

Myggebalsam

Solcreme

Håndsprit

Gasflasker til madlavning

Lighter

Førstehjælps kasser (indholde alt til sårpleje m.m.) Samt husapotek  

Lille bord og stole til vi kan sidde ude og spise, så dem der skal sove kan få ro.