Claus Christensen 

(Crew Chief)

Claus er 50 år og bor i lejlighed i Husum, og har været ansat i EKJ i 22 år som fagchef og projektleder i elafdelingen, har i tidens løb haft en bred vifte af projekter lige fra de helt små til de store.

Claus er elektriker og efterfølgende el-installatør. Før EKJ tiden arbejdede Claus som elektriker i 10 år, og kender derfor også den anden side af bordet.

Cykler og Claus er aldrig blevet gode venner, så cyklen er model ”havelåge” som anvendes til festivaler og andre lignende lejligheder.

Den sparsomme fritid tilbringes gerne i venners lag med god mad og fodbold eller ud i naturen med en fiskestang i hånden.

 

” Jeg glæder mig til en anderledes tur tværs igennem USA i bil, fremfor de tidligere besøg som udelukkede har bestået af storby besøg.

Jeg ser frem til en spændende og oplevelsesrig tur og samtidig hjælpe gode kollegaer med at få en oplevelse på cykel på tværs af det store land”

Ole Bro

(Mekaniker, Chauffør i bil 2)

Ole er 54 år og er uddannet maskintekniker, og har være ansat i EKJ i ca. 5,5 år. Ole arbejder er 3D specialist og er CAD ansvarlig for anlægssektoren i EKJ.

Ole har stor interesse for teknisk dykning. Han har dykket i 19 år, alle årene som et meget aktivt medlem af den lokale dykkerklub. Interessen har blandt andet givet ham 12 år som for man for klubben. I gennem klubarbejdet har han desuden lært at lave hjemmesider.

Foreningsarbejdet har desuden givet en forståelse for det organisatoriske, når der skal planlægges ture i ind og udland.

 

"Jeg har tidligere cyklet meget og gennemført Sjælland rundt 2 gange, og deltaget mange motionsløb. Qua min cykel interesse, har i gennem mange år repareret og vedligeholdt mine egne cykler. Da jeg hørte om RAAM var jeg med det samme klar på at være Crew på denne tur.

Det bliver vildt hårdt at gennemføre RAAM, både for ryttere og for so som crew., men med den ånd der er i EKJ, og de gode kollegaer, der er med som ryttere og crew, bliver det en fantastisk oplevelse."

Filippa Bundgaard 

(

 

Filippa er sektionssekretær på Institut for Fødevarevidenskab på Københavns Universitet.

Filippa, der er midt i 50’erne, er oprindelig fra Djursland, men bor nu på en tidligere frugtplantage nær Ledøje med sin søde mand Lars. Sammen har de 3 (næsten) voksne drenge.

Filippa dyrker Yoga, er medlem af Dansk Vandrelaug og cykler ture med Lars.

 

”Jeg er vant til at servicere 3 drenge og min mand, så mon ikke jeg kan være til støtte for de hårdt arbejdende cyklister.

Jeg glæder mig også til at opleve USA – for første gang”

Susann Højlund  

(Kok RV)

  

Susann er primært holdets chef-kok og har det overordnede ansvar for, at alle får næring nok på turen.  

 Susann har i en lang årrække haft en – i Grækenland landskendt - restaurant på øen Kreta. Der var hun chef for holdet som bespiste hundredvis af gæster hver dag og nat.

Desuden er Susann uddannet som sårplejer og andre dårligdomme, og hun har sit daglige virke i hjemmesygeplejen i Glostrup.  

Susann bor sammen med sin søde kæreste Thomas T. Hun har altid været meget interesseret i cykelløb og mange andre sportsgrene. Hun begyndte selv at cykle da Thomas meldte hende til Sjælsø rundt. Det har så udviklet sig, så nu cykler hun diverse motionscykelløb, og som noget nyt prøver hun Tøserunden i år. Udover at cykle spiller hun håndbold, svømmer og dyrker fitness. 

Susann elsker at rejse og opleve eksotiske steder, en af yndlingsbeskæftigelse ved det at rejse, er at snorkle på koralrev og dase på en kridhvid strand. Derudover nyder hun at opleve den lokale mad og kultur. Hun har aldrig været i USA så derfor er RAAM perfekt som springbrædt for nye oplevelser. 

Susanns yndling spise er moules marinières – lavet efter egen opskrift, måske verdens bedste muslinger?  

Men hun går bestemt heller ikke af vejen for en god rød bøf med Thomas´s bordelaise-sauce og ovnkartofler. 

 

”Jeg glæder mig til at opleve en storslået natur, det bliver en  spændende udfordring for både ryttere og crew. Jeg tænker at min erfaring gennem livet gør at ingen kommer til at gå sulten i seng. ?  

Tanken om at Mexico kalder efter turen er også ret tillokkende."

Irene Harder

(Crew Chief assist. Bil 1)

 

Irene er stærkstrømsingeniør og leder i elafdelingen i EKJ, hvor hun har været i godt 20 år, så en gammel sag efterhånden. Forud for dette en uddannelse som pædagog, hvilket jo ikke skader i denne mandsdominerede verden.

 Bor i Allerød, hvor hun udover hus og have med høns og katte, får tiden til at går med badminton, cykling, ski, motorcykel. Det gør ikke noget, at der er lidt fart over feltet, så man ikke kommer til at kede sig.

 

"Det bliver fantastisk at være med i EKJ-teamet, når det krydser kontinentet fra LA til Annapolis, det bliver en blanding af hårde udfordringer,  af alvor, sjov, smerte og meget mere, men ikke mindst stolthed, når målet er nået."

 

Lars Rehsø Madsen 

(Mekaniker, Bil 2)

Lars er 42 år og bor i Brøndby i et lille rækkehus. Lars er uddannet stærkstrømsingeniør i 2004 og blevet ansat hos EKJ i elafdelingen i august 2018.

Lars cykler i dag kun på arbejde i ny og næ, men følger gerne de store løb på TV. Derudover følges der gerne med i amerikansk fodbold og formula1. Den resterende del af fritiden bruges på computeren og gerne en vandretur i naturen eller Zoologiskhave med kameraet om halsen.

 

”Jeg ser frem til en anderledes Road trip på tværs af USA. Nogen vil måske kalde mig veteran i Road trip i staterne. Jeg har tidligere være på 4 ture, startende i 2003 med en 5 ugers tur fra Los Angeles til New York via de nordlige stater med et sving til Toronto. Derudover 14 dage rundt i Florida og 14 dage rundt i et af de sydlige stater og senest i sommeren 2018 en 14 dags tur fra Minneapolis til Atlanta via Memphis og Nashville.”

 

Jens Plambech 

(Chauffør RV)

Jens er 71 år og har siden 1975 været bosiddende i Næstved.
Har været ansat I EKJ side 1. november 1983 så 35-års jubilæum er netop passeret.
Jens er konstruktionsingeniør og arbejder som projektleder og som fagansvarlig for konstruktioner.

Jens er uddannet teknisk assistent og derefter akademiingeniør AB74.

Fritiden bruges i hus, have samt i ferielejlighed i Calahonda i Spanien og som fodbold tilhænger af
Brøndby og Næstved.

Ved dette mit første besøg i USA håber og tror jeg at den lange tur gennem mange stater USA, bliver en uforglemmelig oplevelse.

 

Jasper Cotto Hansen 

(Chauffør Bil 2)

 

Til daglig er Jasper optaget af jazz og generel nørderi. Han bor i Humlebæk med Anna-Olivia, som han danner par med. Jasper kan i sin fritid godt lide løb og har flere gange deltaget i løb såsom Nordic Race og ultraløb. Han arbejder pt på deltid i Lars Bundgaards konstruktionsgruppe, mens han supplerer fag op til kandidaten i bygningsdesign. Det er desuden hans første tur til USA, og hans første oplevelse med cykling i dette regi.

 

Med chaufførfunktion til RAAM håber jeg på at blive udfordret på vedholdenheden. Jeg ser frem til en intens oplevelse med mine kolleger, hvor samarbejde for et fælles mål er i højsædet.

Jeg glæder mig i det hele taget til for første gang at opleve og nedlægge USA’s landeveje i godt selskab.

 

 

Anna-Olivia Myrtue

(Chauffør Bil 1)

 

Anna-Olivia er en 27 årig, energisk, for nyligt uddannet konstruktionsingeniør og naturentutiast. I det private danner hun par med Jasper, og de bor sammen i Humlebæk. Hun har tidligere brugt meget tid på spinning, og derfor er interessen for lange cykelture helt naturlig. Hun glæder sig derfor til at komme med på turen - den første til staterne desuden - og opleve og lære cykelsporten på en helt ny måde. Hun sidder i Lars Bundgaards gruppe og arbejder til dagligt med mindre projekteringsopgaver. Udover deltidsarbejde ved EKJ supplerer hun i øjeblikket fag op for at tage civilingeniøruddannelsen.

 

”Selvom det hele virker overvældende med praktiske sager, glæder jeg mig til at lære mine kolleger bedre at kende og prøve noget, jeg ikke har prøvet før.

Roser er røde - violer er blå - USA er sikkert nice - så jeg er på!”