En dejlig weekend-tur til Borholm med familier blev toppet af et par gode cykeletaper.  Vi var Danny, Thomas Warrer og undertegnede Thorsen på cyklerne og familien Enevoldsen var med som tilskuer og heppere.

Først enkeltstarten om lørdagen hvor starten i Vang havn og den første opkørsel hev tænder ud. Men oppe på plateauet var der mulighed for at give den max gas på den brede landevej uden biler.  Efter at være drejet fra landevejen kom vi på smallere veje med ikke så god asfalt, og ned igennem skoven var der fugtigt så jeg bremsede for det meste.  Naturligvis blev jeg så overhalet af Danny som sikkert var oppe over 60 men vi kom da begge sikkert frem til opstigningen til Hammeren fyr. Det var afslutningen på en vanvittig stigning hvor vi alle 3 fik acceptable tider og nogle havde forbedret i forhold til sidste gang vi deltog. 

Om søndagen var det den store omgang hvor de 125 km skulle forceres med meget kuperet terræn. Vejret var ikke helt med os, men det holdt da tørt så vi må ikke klage. 

Alt i alt en dejlig naturoplevelse også, krydret med rigtig go bakketræning.